Bucovina Profundă și Suceava Educată anunță că organizează duminică un protest în Suceava față de obligativitatea vaccinării, a certificatului verde, a restricțiilor absurde, a abuzurilor guvernanților și pentru prezență fizică la școală și libertatea medicilor, profesorilor, copiilor și părinților

Sursa foto G4media.ro

Grupul civic Suceava Educată și Asociația Bucovina Profundă anunță, organizarea, duminică de la ora 15:00 pe esplanada din centrul Sucevei a unui protest împotriva Certificatului Verde, împotriva obligativității vaccinării , împotrivă restricțiilor absurde și ineficiente, pentru prezența fizică la școală, pentru libertatea medicilor, profesorilor, copiilor și părinților  și împotriva abuzurilor guvernanților sub pretextul pandemiei.

Evenimentul este susținut de Starea de Libertate, Fundația pentru Oameni, Asociația Europa Veche și Asociația SCUT Botoșănean.

La protest ar urma să ajungă și cetățeni din Bosanci care vor organiza un protest similar în comuna lor și vor adopta Proclamația de la Bosanci.

 Organizatorii prezintă un manifest în zece puncte prin care cer:

1. Încetarea tuturor restricțiilor și a stării de alertă. Implicit – eliminarea obligativităţii măștii , revenirea la învăţământ faţă în faţă

2. Abrogarea legii carantinei, legea 55/2020, care îi dă drepturi dictatoriale lui Raed Arafat

3. Renunțarea la politicile sanitare bazate pe obligativități și trecerea la cele bazate pe recomandări, care respectă libertatea individuală, protejarea celor vulnerabili prin oferirea de servicii și facilități, plus program național de profilaxie. În această ordine de idei cerem:

– Retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, PLx 399/2017

– Retragerea proiectului de lege care transformă Poliţia Militară în organ de represiune împotriva civililor

– Respingerea Pașaportului de vaccinare, instrument de presiune și segregare socială pe criterii medicale

– Anularea ordonanţei de urgenţă care desfiinţează malpraxisul – adoptată luni, 29 martie 2021

4. Eliminarea oricăror interferențe ale diferitelor organisme ale statului cu Biserica și cu libertățile religioase

5. Cerem ca Ministerul Sănătăţii și Colegiul Medicilor să accepte schemele de tratament aplicate cu succes atât de medici români cât și de medici străini, independent de recomandările OMS și redeschiderea spitalelor în vederea asigurării serviciilor medicale pentru bolnavii cronici

6. Cerem să înceteze executarea necondiţionată a ordinelor OMS (organizaţie aservită BigPharma) de către Ministerul Sănătăţii, precum și o analiză a deciziilor OMS în vederea continuării, condiționate sau nu, a colaborării cu această organizație.

7. Demiterea și anchetarea tuturor celor responsabili pentru situația actuală, prin comiterea de abuzuri, acte de terorism mediatic, fraude, mascarea conflictelor de interese, crime împotriva umanității, terorism de stat, trădare conform art 394-398 din Codul Penal, răspândire de informații false. Printre aceștia se numără: Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Marcel Vela, Lucian Bode, Vlad Gheorghiță, Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Carmen Dorobăț ș.a.

Întrucât suntem perfect conștienţi că acestea reprezintă doar soluţii de moment, cerem imperativ:

8. Schimbarea mecanismului electoral prin adoptarea unei noi legi electorale, bazată pe principii de transparență, competență și reprezentativitate reală, și care să mute centrul de putere dinspre partide înspre comunități.

9. Alegeri anticipate organizate pe baza acestei noi legi electorale, care să asigure astfel schimbarea întregii clase politice actuale, dovedită în cea mai mare parte a fi incompetentă, vândută și slugarnică față de interesele străine.

10. Elaborarea în cel mai scurt timp a unei Strategii de restaurare și dezvoltare națională, care să se scoată țara din dezastrul produs de incompetența și inconștiența clasei politice trădătoare.

Organizatorii menționează că „Proclamația pentru Libertate” a fost declamată în 3 aprilie 2021 la protestele din București și a fost emisă de cei care protestează de un an și jumătate împotriva restricțiilor absurde și a dictaturii cu pretexte sanitare. Proclamația a fost semnată de mii de oameni și este susținută de multe asociații și fundații din țară.

loading...