Facea bani vanzand acte false


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din comuna Dorneşti a ajuns pe mâna poliţiştilor după ce a fost surprins vânzând premise de conducere false.

Organele de ordine au aflat despre mica afacere a dorneşteanului după ce unul dintre clienţii acestuia a fost prins în trafic lăudându-se cu proaspăta achiziţie. Existând informaţii că şi alte vânzări de acte false urmează a avea loc poliţiştii au organizat un flagrant în urma căruia tânărul vânzător a căzut în plasă.

În momentul în care a fost prins afaceristul tocmai vânduse unui alt tânăr din comuna Dărmăneşti un permis de conduce fals eliberat dragă Doamne de autorităţile bulgare pentru categoriile A, B, C şi M.

Controlul corporal a scos la iveală un alt permis falsificat eliberat tot de aceleaşi autorităţi pe numele unei persoane din municipiul Roman, judeţul Neamţ. Nici percheziţia efectuată la domiciliul tânărului nu s-a lăsat fără rezultate fiind găsite alte două acte auto falsificate ce urmau să ajungă în judeţul Argeş.

Conform declaraţiilor oferite de insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava “faţă de C. Marian s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, iar faţă de doi dintre cumpărători se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”.


Intră acum și în grupul de