Ion Lungu anunță că de Zilele Sucevei va fi oficiată o slujbă de pomenire a celor 503 locuitori ai Sucevei care au murit din cauza Covid 19


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, sâmbătă, că de Zilele Sucevei va fi oficiată o slujbă de pomenire a celor 503 locuitori ai municipiului Suceava care au murit din cauza Covid 19.

Lungu a făcut anunțul după ce a participat la o slujbă de pomenire la Biserca Sf. Gheorghe-Mirăuți, a unor personalități din presa suceveană între care Dumitru Teodorescu, Mircea Motrici, Ioan Cozmei, Dan Gurtesh, Cornel Grosar, Cornel Bumbu , Mugur Geu, Romeo Istrati, Constantin Ștefuriuc.

El a spus că dorit să arate respectul comunității pentru acești slujitori ai presei sucevene care au avut un rol important în implementarea democrației post decembriste în orașul Suceava.

„Anunț cu acest priliej că pe data de 25 iunie, cu ocazia Zilelor Sucevei, vom face o slujbă de pomenire a celor  503 persoane care au decedat în orașul nostru datorită pandemiei de Covid 19, în perioada martie 2020-mai 2022. Slujba de pomenire va avea  loc la ora 11.00 la biserica Mirăuți. Invităm să participe la această pomenire membri ai familiilor celor dispăruți”, a transmis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de