Brailean, lasat fara masina de politistii suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au reţinut maşina unui brăilean, după ce au găsit în aceasta ţigări de contrabandă de 17.280 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, în baza planului de acţiune comun cu Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, pe linia combaterii traficului ilegal cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, lucrători din cadrul Serviciului investigarea fraudelor – Biroul de Contrabandă şi Fraude Vamale al I.P.J Suceava, împreună cu cadre ale IJPF Suceava, joi au acţionat în sistem integrat pe relaţia Siret – Grăniceşti – Dărmăneşti – Suceava.

Astfel, în jurul orei 18.00, pe DN 2, în localitatea Dănila, comuna Dărmăneşti, a fost oprit autoturismul condus de B. Fănel, de 40 ani, ce era însoţit de C. Dumitru, de 60 ani, ambii din municipiul Brăila.

La controlul autoturismului, în interior a fost gasită cantitatea de 1.920 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă, cu o valoare de piaţă de 17.280 lei.

Autoturismul a fost indisponibilizat, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, cercetările fiind continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de