Gheorghe Flutur, la inaugurarea sălii de sport din Frătăuții Vechi după șapte ani de la începerea proiectului: Totul e bine când se termină cu bine


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, marți, la Frătăuții Vechi, la inaugurarea unei săli de sport, investiție începută în urmă cu șapte ani.

„Felicit Primăria pentru că a finalizat această lucrare. În viață sunt și lucrări care durează mai mult decât îți programezi la început. Șapte ani de zile e cam mult. Mai sunt și astfel de lucruri, dar totu-i bine când se termină cu bine și văd zâmbete pe fețele copiilor”, a spus Flutur.

El a arătat că asemenea situații care duc la prelungirea finalizării unor proiecte au mai fost în județ și că s-au făcut demersuri pentru deblocări și a dat ca exemplu o situație din Marginea unde un, cămin cultural este blocat la CNI din cauza unui constructor.

„Noi, administrația județeană ne bucurăm că am venit cu drumuri către Frătăuți și se merită. La capătul drumului te așteaptă investiții”, a declarat președintele Flutur.

El a îndemnat primarii din județ să finalizeze tot ceea ce înseamnă dotarea școlilor pentru că investițiile în tânăra generație înseamnă investiții în viitorul acestei țări, dar i-a îndemnat și să aducă noi investitori în localități pentru a avea bani la bugetele locale și fonduri pentru a întreține clădirile publice.

„Cer perfomanță. Așa cum am cerut la SJU Suceava: noi am asigurat dotări, dar cerem calitatea actului medical. Așa și aici, cerem performanță. Cât mai mulți copii să-și pună în valoare aptitudinile și talentul sportiv pentru că dacă o sală de sport o transformi în depozit de cereale sau în sală de nunți este dezastru”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de