Un tânăr care a lovit cu o bâtă un bărbat în Fălticeni, prins de jandarmi în timp ce fugea de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care a lovit cu o bâtă un bărbat în Fălticeni a fost prins de jandarmi în timp ce acesta fugea de la locul faptei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, Magdalena Hatnean, în cursul zilei de luni, în timp ce executau serviciul de patrulare, jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi din municipiul Fălticeni au observat o persoană căzută pe partea carosabilă care le-a spus că a fost lovită de către un bărbat, care a fugit de la locul faptei.

Prezența de spirit și agilitatea jandarmului l-au ajutat la urmărirea și prinderea persoanei indicate de către victimă.

Asupra suspectului, un tânăr de 18 ani din comuna Bunești s-a descoperit, în urma efectuării controlului corporal preventiv, o bâtă cu dimensiunea de aproximativ 120 cm.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță și transportat la secția de primiri urgențe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, deoarece prezenta semne vizibile de leziuni la nivelul capului.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, fiind înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de