Politistii din Suceava scotocesc dupa trei arme furate dintr-un canton silvic (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Echipajele de poliţie din judeţul Suceava sunt în alertă maximă, după ce dintr-un canton silvic au dispărut nu mai puţin de trei arme.

Incidentul a fost semnalat pe parcursul zilei de luni la Postul de Poliţie din Pătrăuţi, după ce s-a constatat lipsa acestora de către personalul Ocolului Silvic de pe raza localităţii.

Cercetările efectuate de organele de ordine la faţa locului au dezvăluit faptul că autori rămaşi deocamdată neidentificaţi au pătruns prin forţarea uşilor de acces în clădirea cantonului iar după ce au răvăşit lucrurile au plecat cu un motofierăstrău şi cu lada de armament ce conţinea două arme de foc letale şi un pistol cu gaze.

Cel mai probabil, spărgătorii nu ştiau ce se afla în acea ladă deoarece conform declaraţiilor oferite de insp.princ. Gabriel Panţiru, din cadrul IPJ Suceava, „elementele de muniţie din dotare au fost identificate la faţa locului, într-o altă locaţie, dar lada de armament nu era asigurată conform prevederilor legare prin fixare în pardoseală”.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor în vederea recuperării prejudiciului, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de