Hot de 25 de ani luat pe sus dupa o descindere


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul zilei de miercuri poliţiştii suceveni au reuşit să mai închindă un dosar de cercetare după ce s-a reuşit identificarea şi reţinerea autorului unei spargeri petrecute pe raza municipiului Suceava în urmă cu câteva zile.
Acesta este P. Răzvan de 21 de ani din oraş, şi a fost reţinut de către organele de ordine în urma descinderilor efectuate, bărbatul fiind identificat într-o casă părăsită din zona numită „Hărbărie”.

Mai mult, conform unui comunicat remis de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, în urma activităţilor derulate s-a reuşit şi identificarea în totalitate a bunurilor sustrase de spărgător „acestea fiind ridicate de la persoanele cărora suspectul le-a vândut şi restituite părţii vătămate”.

În baza materialului probator administrat în cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de P. Răzvan şi s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat urmând a fi prezentat la Judecătoria Suceava, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi emitere a mandatului de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de