La 17 ani, in atentia politistilor pentru furt de bijuterii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de doar 17 ani a intrat în atenţia poliţiştilor, după ce a dat o spargere la o locuinţă de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Băiatul a fost identificat drept autorul unui furt de bijuterii petrecut pe parcursul lunii mai dar descoperit de victimă, în vârstă de 37 de ani, de abia joi când a făcut de altfel şi sesizarea către Poliţia Suceava.

Cercetările efectuate de organele abilitate au stabilit că spărgătorul a intrat în locuinţa situată pe strada Mitocelului, cu ajutorul unor chei potrivite iar din casă a furat bijuterii de aur şi electronice în valoare de peste 5.500 de lei.

Victima nu a descoperit lipsa acestora decât în momentul în care „a vrut să schimbe o brăţară de aur pe care o purta la mână cu alta aflată în săculeţul în care ţinea bijuteriile familiei”, ne-a declarat insp. Bogdana Ioana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Ea a mai adăugat că „în urma activităţilor operative desfăşurate de poliţişti a fost identificat în scurt timp şi autorul faptei, un băiat de 17 ani din municipiul Suceava, reuşindu-se recuperarea a circa 75% din prejudiciu”.

În momentul de faţă, urmează a se dispune măsuri care să ducă la recuperarea şi a celorlalte bijuterii amanetate de către hoţ la o societate de profil din oraş, fiind continuate cercetările cu suspectul în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de