Politist amenintat cu cutitul in Vatra Dornei, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Incidentul s-a petrecut, joi seara, în jurul orelor 20:40, în timp ce angajatul din cadrul Postului de Poliţie Ciocăneşti se afla cu autoturismul din dotarea Postului unde lucrează, într-o staţie peco din localitatea Vatra Dornei pentru alimentare.

La un moment dat, în staţie a ajuns şi un autoturism taxi din care a coborât un tânăr din Cârlibaba, recalcitrant, cu un cuţit în mână proferând tot felul de ameninţări la adresa poliţistului, după ce, iniţial, agresorul trecuse pe la sediul Postului din Ciocăneşti, pe care, găsindu-l închis, s-a răzbunat distrugând uşa de acces a instituţiei care precede grilajul metalic.

În staţia peco, pentru că nu-l putea prinde pe poliţist, bărbatul a lovit de mai multe ori cu picioarele maşina acestuia, după care a plecat.

Procurorii care anchetează cazul au stabilit că nervozitatea huliganului şi supărarea lui pe omul legii a venit după ce angajatul MAI l-a prins pe parcursul aceleiaşi zile în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu numere false şi având permisul de conducere reţinut.

Conform Biroului de presă al IPJ Suceava, tânărul a fost găsit puţin mai târziu într-un local din municipiul Vatra Dornei, unde a fost imobilizat, i s-a ridicat cuţitul avut asupra sa şi a fost condus la sediul poliţiei unde s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, port fără drept de cuţit în locurile publice şi distrugere fiind prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de