Weekend plin de accidente rutiere pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Sfârşitul de săptămână a adus pe drumurile din judeţul Suceava un număr sporit de autovehicule participante la traficul rutier, dar în acelaşi timp au fost înregistrate şi multe accidente de circulaţie.

Pe lângă evenimentele rutiere simple au fost înregistrate nu mai puţin de 12 accidente care s-au soldat din păcate cu un mort şi 11 răniţi. Conform datelor puse la dispoziţie de către IPJ Suceava, majoritatea incidentelor au avut loc pe fondul neatenţiei la volan la care s-a adăugat şi viteza excesivă.

În urma tuturor accidentelor, cei mai norocoşi se pot considera trei persoane din capitala ţării noastre. Acestea au fost implicate, sâmbătă seara, într-un grav accident, dar au scăpat ca prin minune doar cu răni, după ce maşina în care se aflau şi care se deplasa pe DN 17B în interiorul localităţii Dorna Arini a fost scăpată de sub control de către şoferul acesteia.

Conform cercetărilor făcute de poliţişti, conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani , a aţipit la volan pe când se afla într-o curbă la stânga, maşina a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 15 metri.

Din fericire atât el cât şi celelalte două persoane de sex feminin de 27 şi respectiv 15 ani, tot din Bucureşti, au scăpat doar cu diferite răni şi o sperietură groaznică.


Intră acum și în grupul de