De miercuri, se circula din nou prin spatele Casei de Cultura din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Începând de miercuri, conducătorii auto din municipiul reşedinţă de judeţ şi nu numai au posibilitatea să circule din nou cu autoturismele din dotare prin spatele clădirii Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Decizia de redeschidere a traficului rutier prin spatele şantierelor deschise pentru realizarea parcajelor subterane a fost luată de conducerea administraţiei publice locale sucevene în colaborare cu firma constructoare şi Serviciul rutier al Poliţiei municipiului, miercuri dimineaţă, după ce pe parcursul zilei de marţi, au fost efectuate, până seara târziu ultimele finisaje la noua arteră rutieră.

“Începând de astăzi (nr. 20 iulie 2011), se dă drumul traficului rutier pe noua arteră de circulaţie construită în spatele şantierelor deschise pentru realizarea parcajelor subterane. Este un pas important şi foarte necesar fluidizării traficului rutier din Suceava. S-au întâmpinat câteva necazuri în realizarea ei, dar toate problemele au fost depăşite, iar de acum, circulaţia autovehiculelor prin spatele Casei de Cultură este redeschisă”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri de viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc.

Pentru realizarea noii căi de acces, circulaţia maşinilor prin zonă a fost blocată pentru o perioadă de aproximativ patru săptămâni de zile, timp în care a fost reconstruită strada Vasile Bumbac şi ridicat un sens giratoriu în faţa fostei cofetării Liliacul.

Conform declaraţiilor oferite de conducerea municipalităţii, restricţia privind sensul unic impus până la închiderea arterei de circulaţie se va păstra şi după redeschiderea traficului rutier.


Intră acum și în grupul de