Barbat de 56 de ani gasit mort în apele raului Suceava pe raza localitatii Straja. Vezi aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 56 de ani din localitatea Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă după ce pe parcursul zilei de vineri trebuia să se întoarcă de la pădure cu lemne de foc.

Îngrijorarea cu privire la starea bărbatului a venit prima dată din partea familiei care a observat sâmbătă în jurul orelor 09:00 că omul nu mai vine şi au alertat poliţiştii din cadrul Postului Straja. În plus faetonul cu care acesta se deplasa a fost descoperit pe raza comunei Straja.

După aproape două ore de căutări poliţiştii din Straja au fost din nou alertaţi de un localnic despre faptul că a găsit o persoană de sex masculin, plutind în apele râului Suceava.

“În temeiul sesizării, la nivelul Poliţie Municipiului Rădăuți s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, constatând că faetonul care aparține victimei era încărcat cu lemne de foc și se afla la aproximativ 2 km în amonte, de locul în care a fost găsit înecatul. Faetonul a fost găsit abandonat pe marginea DJ 209G, pe lângă care trece râul Suceava, calul fiind găsit legat cu un lanț de partea stângă a faetonului. Efectuându-se cercetări nu au fost descoperite urme care să ateste producerea vreunui eveniment rutier sau alte indicii în cauză” ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Cercetările au continuat după ce martorul ce a anunțat descoperirea victimei a declarat că omul se afla în apă, la 30 metri de podul peste râul Suceava, în direcția Straja, fiind prins între pilonii de lemn ai vechiului pod.

“Fiind examinată victima s-a descoperit o plagă în partea din față a craniului, neavând alte urme de violență pe corp iar efectuându-se verificări s-a stabilit faptul că bărbatul a fost văzut cu o zi înainte între orele 18.00-22.30, la un bar din comuna Brodina, unde a consumat băuturi alcoolice cu două persoane. Acesta se întorcea de la pădure, cu un faeton cu lemne, unde lucrează săptămânal, de luni până vineri” a mai adăugat Bogdana Crăciun.

Acum organele de cercetare aşteaptă rezultatul necropsiei cadavrului verificările stabilind faptul că victima nu a avut nici o altercație sau vreun conflict cu vreo persoană din bar iar în jurul orei 22 .30, victima a părăsit barul de unul singur, cu faetonul, spre direcția Vicovu de Sus, aflându-se în stare de ebrietate dar rămâne întrebarea cu privire la modalitatea în care a ajuns omul înecat în râul Suceava.


Intră acum și în grupul de