Gelozie rezolvata cu bate, rangi si pietre. Politistii trebuie acum sa gaseasca o cale de rezolvare


Intră acum și în grupul de

Ziua de duminică a fost una grea pentru polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești. Aceştia au fost anunţati aproape de prânz că în comuna Hîrtop, două persoane se bat în fața unei locuinţe particulare.
Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă dar, a observat că este vorba despre un conflict de o amploare mult mai mare.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, în jurul orei 11.30, o persoană de sex masculin, de 35 ani, din municipiul Suceava, împreună cu alt tânăr de 33 ani, din comuna Rădăşeni, s-au deplasat cu ajutorul unui autoturism până la locuinţa particulară a unei femei din comuna Hîrtop, „mărul discordiei” acestui conflict.

Aici, fără prea multe discuţii, cei doi au început să-l bată cu mai obiecte contondente pe un alt tânăr de 28 ani, din localitate, aflat în vizita in casa femeii, după care au lovit autoturismul acestuia.

Scăpată pentru moment din mâinile agresorilor victima l-a chemat în ajutor pe fratele său de 39 ani, tot din comuna Hîrtop care a sărit imediat să-şi apere frăţiorul. Odată ajuns la faţa locului victima şi fratele acestuia au devenit la rândul lor agresori, sărind cu parii asupra foştilor atacatori și mai apoi pe autoturismul cu care aceştia veniseră.

Doar prezenţa poliţiştilor a putut calma spiritele, cel puţin pentru moment, pe numele celor patru fiind deschise dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând să se dispună procedural, se mai transmite prin comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de