Doua gospodarii in flacari sambata si duminica in urma incendiilor pornite de la instalatia electrica


Intră acum și în grupul de

Primul incendiu a fost semnalat în municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, sâmbătă la miezul nopţii pentru stingerea flăcărilor intervenind Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu ajutorul a trei autospeciale.

După două ore de luptă cu flăcările pompierii militari au reuşit lichidarea focului dar flăcările au distrus casa de locuit şi bucătăria de vară a gospodăriei, iar conform datelor oferite de Birouzl de presă din cadrul ISU Suceava, „din primele cercetări efectuate la faţa locului stabilindu-se că totul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect”.

Al doilea incendiu a fost anunţat în localitatea Suceviţa, judeţul Suceava, duminică la orele 05:40 pentru stingerea lui deplasându-se la faţa locului Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu trei autospeciale împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa.

În ciuda intervenţiei prompte focul nu a putut fi stins decât după aproape trei ore flăcările distrugâng casa gospodarilor şi o anexă aflată în apropiere.

Ca şi în primul caz instalaţia electrică a fost suportul producerii incendiului prin efectului termic al curentului electric produs la un cablu defect.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.


Intră acum și în grupul de