Atentie la sculele electrice din garaje si magazii, hotii au pus ochii pe ele


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de două spargeri care au avut loc pe parcursul weekend-ului au lăsat doi proprietari fără sculele electrice strânse cu greutate şi mulţi bani.

Prima spargere a avut loc în localitatea Todireşti unde hoţii au intrat la adăpostul nopţii în anexa unei gospodării, ce era neasigurată iar din interior au sustras o bormașina electrică, o trusă din material plastic în care se afla o autofiletantă cu doi acumulatori, o trusă cu 6 burghie diverse, capuri de surubelniță pentru aceasta bormașina şi un motoferăstrău (drujbă), toate în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Imediat după ce a văzut paguba omul a sunat la poliţie dar până acum autorii au rămas neidentificaţi.

Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, ce-a de-a doua spargere s-a dat pe raza municipiului Fălticeni, tot după acelaşi model ca şi în primul caz. Persoane necunoscute au intrat noaptea într-un garaj aflat în curtea unei gospodării după ce au forţat lacătul care asigura uşile de acces iar din interior au sustras un aparat de spălat cu apă sub presiune, o maşină electrică de găurit şi trei radiocasetofoane auto vechi, toate în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Nici aici hoţii nu au fost prinşi dar în cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de