Campionii suceveni au fost premiati de conducerea administrativa a judetului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Juniorii care au alcătuit lotul de 20 de jucători ce a reprezantat judeţul Suceava în cadrul turneului fotbalistic „4 regiuni pentru Europa” au fost recompensaţi vineri dimineaţă de conducerea administraţiei publice locale judeţene pentru rezultatele obţinute.

În urma dăruirii de pe teren şi a jocului bun prestat de tinerii fotbalişti conduşi de pe margine de Ciprian Anton, Aurel Constantin, Ovidiu Căldăruş şi Bogdan Grosu, sucevenii s-au impus în faţa reprezentantelor regiunii Mayenne (Franţa), Cernăuţi (Ucraina) şi Schwaben (Germania), reuşind pentru prima dată în istoria competiţiei să intre în posesia cupei.

Vineri dimineaţă sportivii au fost invitaţi la sediul Palatului Administrativ unde preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să le mulţumească personal pentru rezultatele obţinute şi să le înmâne premiul pregătit de executivul judeţean. Este vorba despre un weekend de recreere achitat în totalitate pentru întregul lot la o cabană din judeţ precum şi suma de 40 de milioane de lei vechi.

„Eu vreau să vă felicit şi să vă mulţumesc pentru că aţi făcut o mare onoare şi cinste judeţului Suceava. Este un semnal foarte bun tras de către juniori, dacă vreţi chiar un moment zero al fotbalului sucevean, mai ales după ce în ultima perioadă nu prea s-au înregistrat rezultate deosebite din partea seniorilor ba dimpotrivă” a declarat Gheorghe Flutur.

Chiar dacă nu a putut fi prezent întregul lot care a participat în competiţie, unii jucători fiind reţinuţi de activitatea sportivă în alte localităţi, cei 12 fotbalişti suceveni au ţinut şi ei să mulţumească conducerii executivului judeţean promiţând că vor face tot posibilul ca şi după ediţia viitoare trofeul să rămână în posesia nostră.


Intră acum și în grupul de