Acuzatii cu iz de alcool din partea unui sofer gasit in mijlocul drumului


Intră acum și în grupul de

Membrii unui echipaj din cadrul Poliţiei comunale Şcheia, judeţul Suceava, au fost sesizaţi, luni noapte, prin numărul de urgenţă 112, că pe raza satului Sf. Ilie, este o persoană căzută pe drum.

Ajunşi la faţa locului, aceştia au identificat un bărbat de 38 de ani din aceeaşi localitate care a declarat că „în timp ce se deplasa la volanul autoturismului proprietate personală, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul ai cărui ocupanţi l-ar fi lovit”.

Nu se ştie cu exactitate cum a ajuns omul să „aştepte poliţia” întins pe mijlocul drumului, dar organele de ordine derulează activităţile specifice pentru verificarea declaraţiilor şoferului.

Între timp însă, acesta s-a ales cu dosar penal deoarece în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, bărbatul nu a vrut să depună plângere faţă de presupuşii vinovaţi de producerea accidentului anunţat de şofer în momentul întâlnirii cu poliţiştii.


Intră acum și în grupul de