Primarul Ion Lungu va reprezenta Romania la „Forumul administratiei locale” din Polonia (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful administraţiei publice locale sucevene, Ion Lungu, va avea posibilitatea să analizeze direct de la faţa locului, la începutul lunii viitoare, modul în care îşi derulează activitatea administraţia poloneză.

Această ocazie a venit odată cu invitaţia primită de edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ de a participa în perioada 5-6 octombrie, la „Forumul administraţiei locale” ce se va ţine în Sosnowiec, Polonia.

Printre lucrările ce vor fi susţinute în cadrul Forumului se va număra şi expunerea susţinută chiar de primarul Sucevei pe tema accesării fondurilor europene.

La reuniunea de la Sosnowiec participă reprezentanţi din Franţa, Germania, România, Ucraina, Polonia şi Ungaria.

„Sunt şi eu curios să văd la faţa locului cum funcţionează administraţia publică în Polonia care a fost o ţară comunistă, iar acum este un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Pentru a înlătura eventualele speculaţii ce pot să apară pe seama absenţei sale de la muncă, Ion Lungu a ţinut să afirme că în perioada 3-7 octombrie îşi va lua concediu, iar toate cheltuielile legate de vizita în Polonia vor fi acoperite din fonduri proprii.


Intră acum și în grupul de