Gheorghe Flutur a deschis, la Casa Culturii din Suceava, prima editie a evenimentului intitulat „Sarbatoarea roadelor”


Intră acum și în grupul de

Peste 450 de tineri participa la manifestare, alaturi de senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei şi de deputaţii PDL Ioan Bălan, Dumitru Pardău, Sanda-Maria Ardeleanu, Dan-Gabriel Gospodaru, de primarul Sucevei Ion Lungu şi de liderul tinerilor democrat-liberali suceveni, viceprimarul Lucian Harşovschi.

Ion Lungu: “E greu să aduni azi oameni, chiar şi la tineret e un soi de lehamite politică. Oamenii de azi de aici demonstrează că suntem un partid serios”.

Dumitru Pardău: “Marii beneficiari ai muncii tineretului din PDL Suceava am fost noi seniorii. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru seniori. Nu trebuie să vă fie frică şi să vă implicaţi alături de noi ca din 2012 să fiţi şi mai bine reprezentaţi în structurile administrative.”

Ioan Bălan: “Dacă în campania electorală toţi seniorii sunt foarte atenţi cu tinerii, ulterior asta se mai pierde. Noi încercăm să facem lucrurile cum trebuie. Azi văd foarte mulţi tineri din cei din 2008. Asta arată că suntem serioşi şi că ce am promis am respectat. La Humor, la Şcoala de vară a USL, tinerii se plângeau că vor să depăşească condiţia de lipitori de afişe. La noi, demult s-a depăşit faza asta. Seniorii PSD i-au tot bătut pe seniorii PDL. Tinerii din PSD i-au bătut şi ei pe seniorii din PSD. E timpul ca tinerii din PDL să îi bată şi ei pe cei din PSD. Asta e misiunea voastră pentru anul 2012. Să îi bateţi pe tinerii care conduc USL Suceava!”

Orest Onofrei: “Unde aţi văzut tineri să stea pe scaune şi noi seniorii în picioare? Războiul în politică e între tineri care încă nu ştiu şi seniori care încă pot. Nimeni nu vă dă nimic. În politică ai cât reuşeşti să îţi iei. Şi îţi iei cât meriţi. Vă propun să jucăm că avem meci mare la anul.”

Lucian Harşovschi: “La PDL au venit azi mulţi tineri de la PSD: fostul preşedinte al TSD Suceava, Ionuţ Corjuc şi cei care au fost alături de el la PSD”.

Ionuţ Corjuc: “10 colegi care au fost membri in CJ al PSD au venit la PDL. Ritmul în care USL pierde membri e proporţional cu scăderea lor în sondaje”.

Gheorghe Flutur: “La Suceava, PDL e un simbol al dreptei şi datorită tinerilor. Ştiu şi necazurile pe care le aveţi. Ajutaţi-ne ca să vă ajutăm mai mult. PDL e un partid care preţuieşte munca. Din păcate, PSD nu am văzut să aprecieze munca. Ei apreciază săracii ca să aibă pe umerii cui plânge. PSD trăieşte la Suceava din iluzii şi sondaje etnobotanice. PDL alocă bani investiţiilor şi asta au însemnătate pentru tineri care se vor bucura de ele.”


Intră acum și în grupul de