Sucevean ranit grav, dupa ce s-a rupt stalpul pe care era catarat pentru monta niste corpuri de iluminat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 53 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns rănit grav la Spitalul Judeţean Suceava, după ce stâlpul electric pe care se afla pentru a efectua lucrări s-a rupt pur şi simplu de la bază.

Potrivit datelor pe care le deţinem, totul s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orelor 10:00, pe raza localităţii Bucşoaia.

Bărbatul este administrator al unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate efectuarea de instalații electrice, iar în momentul în care s-a produs accidentul era urcat cu o scară rezemată pe un stâlp din lemn pentru a monta mai multe corpuri de iluminat, în apropierea unei staţiei de alimentare cu carburant de pe raza satului Bucşoaia.

Conform informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, brusc, „stâlpul s-a rupt de la nivelul pământului, iar victima a căzut peste gardul din plasă de sârmă într-o grădină situată alăturat”.

De aici, bărbatul a fost preluat de către un echipaj al Ambulanței oraşului Gura Humorului prezentând fractură de femur la piciorul drept şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava spre a fi efectuate toate investigațiile necesare.

„În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, şi ITM Suceava care continuă cercetările privind accidentul de muncă și respectarea măsurilor de protecție a muncii”, ne-a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de