Hotii de fier nu pierd nici o ocazie. Vezi aici unde s-au inregistrat ultimele furturi


Intră acum și în grupul de

Cinci barbati cu vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri din fier de la o societate comercială de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Autorii furtului au fost observaţi, ziua în amiaza mare, de o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Secţia Burdujeni, aflată în serviciul de patrulare.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, hoţii, trei din oraş şi doi din localitatea Siminicea, încărcau de zor bunurile furate, constând în mai multe rame metalice, într-un atelaj hipo şi nu au observat apropierea organelor de ordine.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava pentru documentarea întregii activităţii infracţionale.

O altă spargere a hoţilor de fier vechi a fost dată de autori necunoscuţi prin demontarea unor scânduri care blocau accesul într-o locuinţă aflată în construcţie pe raza satului Liteni, comuna Moara.

De aici hoţii au demontat şi sustras 26 de metri ţeavă din cupru de la instalaţia termică în valoare de peste 1.500 lei, iar poliţiştii au dispus măsuri adecvate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de