Audi A6, facut zob si abandonat de doi traficanti de tigari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un autoturism de ultimă generaţie a fost abandonat de doi traficanţi de ţigări, după ce aceştia s-au izbit cu maşina de un podeţ. Cu puţin timp înainte acelaşi autoturism a fost implicat şi într-o urmărire ca-n filme pe drumurile din judeţul Suceava.

Potrivit datelor oferite de Compartimentul relaţii cu presa din cadrul IJPF Suceava, vineri, în jurul orelor 04:00, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru control unui autoturism marca AUDI A6, inmatriculat in Marea Britanie care se deplasa în mare viteză.

Pentru că şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare ale organelor de ordine, s-a trecut imediat la urmărirea automobilului, folosindu-se semnalele acustice şi optice de avertizare.

„În timpul urmăririi, în zona “Laura” din oraşul Vicovu de Sus, autoturismul a derapat si s-a lovit frontal de un parapet al unui podeţ aflat în apropierea unei curbe periculoase. După momentul impactului, cele două persoane de sex masculin care se aflau pe scaunele din faţă, au fugit imediat abandonând maşina fără a se putea reţinerea acestora”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Conform aceloraşi surse, la faţa locului, s-a constatat că autoturismul este grav avariat, iar pe bancheta din spate s-au observat mai multe colete voluminoase care conţineau ţigări, în urma inventarierii fiind descoperită cantitatea de aproape 9.500 de pachete cu produse din tutun provenind din Republica Moldova.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 85.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor pentru depistarea traficanţilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de