Victime ale alcoolului! Un mort si o persoana gasita in stare de inconstienta pe asfalt

Consumul excesiv de băuturi alcoolice a mai făcut două victime pe drumurile din judeţul Suceava.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava primul incident a fost înregistrat pe parcursul zilei de joi în jurul orelor 18:00, pe DJ 155 A, în interiorul localității Bogdănești. Aici, un conducător auto în vârstă de 36 de ani din comuna Râșca, judeţul Suceava, posesor al permisului de conducere categoriile „B,BE,C şi CE” din 2009, l-a surprins şi accidentat mortal pe un bărbat de 65 ani, din comuna Bogdănești.

Cercetările efectuate de către poliţişti au stabilit că în momentul producerii accidentului, victima era întinsă pe carosabil pe sensul de mers al autoturismului, şoferul observând-o mult prea târziu pentru a putea evita incidentul.

Aproape jumătate de oră mai târziu, IPJ Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul că, pe strada Cernăuţi din municipiul reşedinţă de judeţ, o altă persoană de sex masculin se află întinsă pe asfalt.

Din fericire, la sosirea poliţiştilor, victima era în viaţă fiind vorba despre un tânăr de 34 ani, din comuna Adâncata, în stare vădită de ebrietate care se afla căzut pe carosabil lângă un atelaj hipo, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului Rutier Suceava, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

loading...