Batrana de 83 de ani din comuna Satu Mare, violata in a doua zi de Craciun


Intră acum și în grupul de

O batrână de 83 de ani din localitatea Satu Mare, judeţul Suceava, a fost violată în propria-i casă de un localnic de 36 de ani, chiar în a doua zi de Crăciun.

Bărbatul a fost prins până la urmă de poliţişti şi şi-a justificat gestul prin consumul excesiv de bauturi alcoolice. Cu toate acestea, organele de ordine au stabilit că omul a încercat cu puţin timp înainte să violeze o altă femeie din aceeaşi comună.

Potrivit datelor pe care le-am obţinut din partea IPJ Suceava, incidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orelor 04:30, când agresorul a tăbărât pur şi simplu peste biata femeie în casa acesteia, iar după ce a bătut-o bine, a violat-o, iar apoi a plecat cu sticlele de suc pe care le-a găsit în cameră.

„Autorul, în vârstă de 36 ani, din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuința victimei și prin constrângere fizică, a întreținut raporturi sexuale normale cu aceasta, după care, înainte de a părăsi domiciliul, i-a sustras 3 sticle de suc”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Polițiștii au mai stabilit că anterior, în cursul aceleiași nopți, în jurul orei 04:00, aceeaşi persoană a pătruns fără drept și în locuința unei alte femei din localitate, de 76 ani, pe care a atacat-o cu un cuțit găsit prin cameră, încercând să întrețină şi cu aceasta relații sexuale.

„Față de autor s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu”, „tentativă la viol”, „viol” și „furt calificat”, fiind reţinut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 ore şi introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, ne-a mai declarat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de