Barbat din Frasin, golit de bani dupa ce i-a scos din banca

Un bărbat de 50 de ani, din oraşul Frasin, judeţul Suceava, va regreta toată viaţa gestul făcut în a doua zi de Crăciun, când s-a dus la bancă pentru a scoate bani din cont.

La puţin timp după ce acesta a ajuns acasă cu banii, hoţii l-au vizitat lasându-l fără nici un leu, poliţiştii căutând acum autorii furtului.

Potrivit cercetărilor efectuate de organele de ordine, spargerea a avut loc pe parcursul zilei de marţi, când victima nu se afla la domiciliu. În jurul prânzului aceleiaşi zile, omul a ridicat de la o agenție bancară suma de 4.250 de lei și s-a deplasat la domiciliu, unde a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane.

Aproape de orele 16:00, victima a plecat la niște rude din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, lăsând suma de 4.000 de lei în cuva unei mașini de spălat.

La întoarcere însă surpriza a fost totală când „persoana vătămată a observat că ușa de acces în locuință este forțată, având un ochi de sticlă spart, iar suma de bani lipsește”, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.

loading...