Barbat din Frasin, golit de bani dupa ce i-a scos din banca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani, din oraşul Frasin, judeţul Suceava, va regreta toată viaţa gestul făcut în a doua zi de Crăciun, când s-a dus la bancă pentru a scoate bani din cont.

La puţin timp după ce acesta a ajuns acasă cu banii, hoţii l-au vizitat lasându-l fără nici un leu, poliţiştii căutând acum autorii furtului.

Potrivit cercetărilor efectuate de organele de ordine, spargerea a avut loc pe parcursul zilei de marţi, când victima nu se afla la domiciliu. În jurul prânzului aceleiaşi zile, omul a ridicat de la o agenție bancară suma de 4.250 de lei și s-a deplasat la domiciliu, unde a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane.

Aproape de orele 16:00, victima a plecat la niște rude din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, lăsând suma de 4.000 de lei în cuva unei mașini de spălat.

La întoarcere însă surpriza a fost totală când „persoana vătămată a observat că ușa de acces în locuință este forțată, având un ochi de sticlă spart, iar suma de bani lipsește”, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de