Explozie la o locuinta particulara din Falticeni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O casă particulară de pe raza municipiului Fălticeni, judeţul Suceava, s-a zguduit din temelii după o puternică explozie care a avut loc sambată dimineaţă în apropierea orelor 08:00.

Potrivit datelor obţinute de la ISU “Bucovina” deflagraţia, care s-a produs în bucătăria casei, nu a fost urmată de incendiu.

“După primirea apelului de urgenţă 112, imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Detaşamentului de pompieri Fălticeni care a luat măsurile de prevenire specifice în astfel de cazuri, până la sosirea lucrătorilor de la E-On Gaz” ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

În urma evenimentului, proprietara, în vârstă de 82 de ani, a suferit arsuri de gr. II şi III la nivelul feţei şi al mâinilor, pe o suprafaţă de până la 10%, fiind transportată la spital.

Din câte se pare explozia a avut loc în momentul în care, fără să-şi dea seama de pericol bătrâna s-a dus dimineaţă în bucătărie şi a aprins aragazul, cercetările efectuate de o echipă de specialişti de la ISU, E-On Gaz şi poliţişti, stabilind cauza producerii incidentului drept “scăpări de gaze combustibile de la maşina de gătit”.


Intră acum și în grupul de