Ioan Balan vrea sa ridice din nou cupa invingatorului dupa alegerile din 10 iunie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava, Ioan Bălan, şeful de campanie al celor doi lideri suceveni Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, care luptă pentru şefia Consiliului Judeţean respectiv pentru Primăria Suceava le-a cerut tinerilor din organizaţia judeţeană să rămână cel mai bun exemplu de profesionalism dintre organizaţiile de tinerat ale PDL şi in campania care urmează.

Bălan, care a fost singurul parlamentar PDL de Suceava prezent la Scoala Natională de Management Politic organizată de OT-PDL, în calitate de lector, a spus că „la Suceava ne aflăm în fieful celei mai puternice organizaţii PDL din Romania” şi alături de echipa cea mai determinată să câştige alegerile locale, fiind vorba de tandemul Flutur-Lungu.

Parlamentarul sucevean le-a împărtăşit celor prezenţi din experienţa campaniilor anterioare alături de Flutur şi le-a mărturisit acestora că până acum nimeni din partid nu a reuşit performanţa de a ţine ritmul mai mult de 3 zile cu liderul judeţean al PDL.

„In campanie nu am văzut om mai determinat decat Gheorghe Flutur. Schimba caţiva şoferi pe zi. Am facut experimente să vedem cine ţine ritmul cu el. Nimeni nu a rezistat mai mult de trei zile”, s-a confesat tinerilor parlamentarul sucevean.

„Pe 10 iunie îmi voi aroga si eu o parte din meritele realegerii lui Flutur si Lungu”

Ioan Bălan le-a explicat junilor PDL ca „o mică doză de intelepciune este absolut necesară” pentru că nu toată lumea poate accede din prima la o functie de vicepresedinte, viceprimar sau europarlamentar. Deputatul sucevean a recunscut insă că a descoperit la tinerii din organizaţia judeţeană de tineret de la Suceava, oameni cu abilităţi politice pe care nu le-a regăsit la o bună parte dintre seniori şi i-a ăncurajat pe tineri să persevereze în dorinţa de a se profesionaliza in politică.

„Poate ca unii si-au dorit mai mult de la politică, dar vor veni negresit si recompensele”, a spus Ioan Bălan, care a criticat însă atitudinea multor candidaţi din PDL Suceava de a ignora sfaturile echipei judeţene de campanie şi a apela la echipe de campanie din afara judeţului care nu cunosteau realitatea.

„Unii dintre seniori au folosit in campanie oameni de al Bucureşti care i-au transformat atat de tare încât nu ii mai recunosteam nici noi. Au fost momente când nu mai cunosteam nici npoi persoana din afise si ne dadeam seama despre cine e vorba abia după ce ii citeam numele. Este bine să transmitem mesajul cu forţele noastre şi mai ales să fim sinceri când comunicăm cu oamenii, indiferent de modul de comunicare”, le-a mai spus Bălan tinerilor PDL.

Deputatul sucevean, care este şi secretarul general al PDL a transmis şi un mesaj opozitiei din Suceava anuntand că „pe 10 iunie cand se vor număra voturile pentru preşedintele CJ si primarul Sucevei îmi voi aroga si eu o parte din meritele realegerii lui Gheorghe Flutur si Ion Lungu in functii”.


Intră acum și în grupul de