Tanar de 33 de ani din Darmanesti, judetul Suceava, batut cu salbaticie de doi consateni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 33 de ani din localitatea Măreţei, comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava, a fost bătut crunt de alţi doi tineri din aceeaşi localitate şi apoi abandonat într-o baltă de sânge.

Victima a fost găsită, mai mult moartă decât vie, de un consătean, duminică dimineaţă în jurul orelor 10:00, căzută lângă terenul de fotbal din localitate, după aproape şase ore de agonie.

Imediat, tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare deosebit de gravă direct la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Potrivit declaraţiilor oferite de insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, victima a fost diagnosticată de medici cu „politraumatisme prin agresiune, traumatism cranio-cerebral grav, comă de gradul VI, hematom subdural fronto-tempo-parietal stâng, ce a necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă, edem cerebral difuz, fractură piramidă nazală şi maxilar drept, fractură cominutivă perete inferior orbita dreaptă şi plagă contuză frontală stânga”.

Pentru că viaţa tânărului a fost pusă în primejdie, cercetările au fost preluate de o echipă operativă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Aceştia au stabilit că duminică în jurul orelor 04:00, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, doi tineri din Măreţei, de 21 şi respectiv 17 ani, au tăbărât pe victimă cu pumnii şi picioarele lovind-o până au obosit, după care au fugit de la faţa locului.

„În urma măsurilor întreprinse, a fost identificat agresorul de 21 de ani, în cauză desfăşurându-se activităţi pentru prinderea şi a celuilalt suspect”, ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.

Față de tânărul prins, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de „omor calificat” şi a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de băiatul de 17 ani s-au dispus măsuri de urmărire.


Intră acum și în grupul de