FINALA EUROPA LEAGUE 2012. ATLETICO MADRID a castigat trofeul, dupa 3-0 cu ATHLETIC BILBAO


Intră acum și în grupul de

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Potrivit gandul.info, golurile au fost marcate de Falcao ’7, ’34 şi Diego ’85.

La meci au asistat 52.347 de spectatori, un record pentru Arena Naţională.

Atletico Madrid a evoluat în echipamentul tradiţional “roş-alb”, Athletic Bilbao a purtat în tricouri de culoare verde şi şorturi negre.

La meci au asistat numeroase personalităţi, între care moştenitorul tronului spaniol, prinţul Felipe, preşedintele UEFA Michel Platini, selecţionerul Spaniei Vicente del Bosque.

Meciul a fost perturbat pentru foarte scurt timp, în minutul 19, când doi spectatori din sectorul rezervat fanilor formaţiei Athletic Bilbao, fani ai Universităţii Craiova, au intrat pe teren şi au fugit până aproape de careul echipei Atletico Madrid, aflat în partea opusă. După ce au ajuns aproape de careul madrilenilor, cei doi, care aveau imprimat pe spate mesajul “Justice for Craiova”, s-au oprit şi au fost scoşi din teren de forţele de ordine. Finala a fost întreruptă aproximativ un minut.

Imediat după ce cei doi fani au intrat în teren, spectatorii români aflaţi pe Arena Naţională au scandat: “Mitică la puşcărie”, arată gandul.info.


Intră acum și în grupul de