Cine sunt noii decani ai celor noua facultati din cadrul Universitatii „Ştefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Numele noilor decani ai celor nouă facultăți din cadrul Universității Ștefan cel Mare au fost publicate pe site-ul instituţiei sucevene de învăţământ superior, usv.ro.

Recomandările Consiliilor facultăților, dar și interviurile susținute de candidați au dus la următoarele rezultate:

La Facultatea de Educație Fizică și Sport, decan pentru următorii 4 ani este, ca și până acum, conf. univ. dr. Petru Ghervan.

Postul de decan al Facultății de Inginerie Alimentară, unde au candidat inițial 3 cadre didactice este ocupat de prof. univ. dr. ing. Sonia Amariei.

La inginerie electrică și Știința Calculatoarelor decan rămâne prof. univ. dr. ing. Ștefan Gheorghe Pentiuc.

După ce din 3 candidați unul nu a fost avizat, la Facultatea de Mecanică, Mecatronică și Management postul de decan i-a revenit profesorului univ. dr. ing. Romeo Ionescu.

Facultatea de Istorie și Geografie va fi condusă de prof. univ. dr. Vasile Efros.

Decanul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării a fost simplu de ales. Din doi candidați unul s-a retras iar prof. univ. dr. Luminița Turcu va fi decan în următorul mandat.

Conf univ.dr .ing. Sergiu Horodnic, care a fost decan și în ultimii patru ani la Facultatea de Silvicultură ocupă aceeași poziție în continuare.

Facultatea de Științe Economice și Administrație publică va fi condusă de un nou decan, în persoana prof. univ. dr. Carmen Eugenia Năstase.

Facultatea de Științe ale Educației o are ca decan pe lect. univ. dr. Otilia Clipa.

În perioada următoare rectorul USV, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, va anunța și cine vor fi prodecanii celor 9 facultăți în următorii 4 ani, mai informează site-ul usv.ro.


Intră acum și în grupul de