Prinsi de politisti pe cand topeau cablul de cupru furat cu putin timp inainte


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din judeţul Suceava au fost prinşi în flagrant topind cablul electric pe care îl furaseră cu puţin timp înainte. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, cei doi au fost găsiţi de lucrătorii postului de poliţie Cornu Luncii, luni dimineaţă, în jurul orelor 10:30, în liziera împădurită a râului Moldova chiar la puţin timp, după ce aruncaseră în foc mai mulţi metri de cablu electric cu scopul de a extrage cuprul din interiorul acestuia.

cablu

„Cu ocazia legitimării s-a stabilit că unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, este din localitatea Horodniceni iar celălalt, de 17 ani, are domiciliul pe raza comunei Baia, iar cablul aruncat în foc l-au sustras de la o locuință particulară din satul Răbâia, judeţul Suceava, alături de alte două pachete de cafea”, ne-au comunicat sursele citate.

Totodată, la fața locului, poliţiştii au găsit mai multe bunuri posibil provenite din comiterea mai multor fapte de furt pe raza comunelor Cornu Luncii și Horodniceni, astfel că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de