Barbat de 55 de ani mort dupa ce o masina a trecut peste el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 55 de ani din satul Negostina, comuna Bălcăuţi, şi-a pierdut viaţa, miercuri dimineaţă, pe patul de spital, după ce o maşină a trecut peste el, iar şoferul acesteia şi-a continuat liniştit drumul.

Din declaraţiile oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, bărbatul a fost găsit de săteni căzut pe partea dreaptă a străzii „Stilo” din comuna Bălcăuţi şi întrucât se afla în stare avansată de ebrietate, prin numărul de urgenţă 112 au solicitat o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a decedat.

Pe parcursul zilei de joi, s-a efectuat necropsia, ocazie cu care s-a constatat că „moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic survenit în evoluţia unui politraumatism prin comprimare la nivelul bazinului, abdomenului şi bazei toracelui drept, iar leziunile constatate necroptic s-au produs prin comprimarea trunchiului în jumătatea dreaptă cu forţa maximă”.

Fiind examinate hainele pe care le purta bărbatul la internare, de către echipa operativă prezentă la morga Spitalului municipal Rădăuţi, pe puloverul purtat de victimă a fost identificată o urmă creată prin depunerea de noroi, ce avea aspectul unei anvelope, fapt ce i-a condus pe poliţişti la concluzia că în cauză este vorba despre „un accident rutier cu fugă de la faţa locului, urmat de moartea victimei”.

Cercetările efectuate de poliţişti au dus şi la identificarea şoferului vinovat de producerea incidentului rutier fiind vorba de un consătean de-al victimei, de 40 de ani, posesor al unui permis de conducere eliberat de autorităţile italiene. Acesta a recunoscut că marţi noapte, în jurul orelor 21:00, a condus autoturismul proprietate pe strada Stilo din localitate şi că la un moment dat a simţit o hurducătură, dar a crezut că a trecut peste un obstacol aflat pe partea carosabilă şi nu a dat importanţă, întrucât drumul comunal are multe gropi.


Intră acum și în grupul de