Ambasadorii din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kazahstan si Albania sunt prezenti la Suceava


Intră acum și în grupul de

intalnire ambasadori

Cateva zeci de oameni de afaceri sunt prezenti la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, la intalnirea cu ambasadorii din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kazahstan si Albania.

Qatar a anuntat ca are un fond de investitii de 100 de miliarde de euro pentru investitii in zona Europa de Est.

Ambasadorul Quatarului, Mohammed Saad Al Kobaisi: „Am creat foarte multe companii in imobiliare, turism, agricultura si minerit. Astea sunt bratele prin care ne intindem investitiile in strainatate.”

amsabador qatar

Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite, Yacoub Yousif Al Hosani: „Ne dorim ca Romania sa fie poarta pentru noi catre Estul Europei. Vom informa toate Camerele de comert din Romania cu acest proiect. Principala problema pe care am vazut-o si am ridicat-o autoritatilor romane este ca nu aveti publicitate pentru serviciile pe care le aveti. Nu stim inca ce piata aveti aici si asta e păcat.”

ambasadorul emiratelor arabe unite

Ambasadorul Kazahstanului, Talgat Kaliyev: „Suntem interesati de industria de alimente. In momentul de fata, importam cam 70% din mancare. Nu avem spatii de depozitare si pierdem mult. Avem nevoie de firme de constructii si de muncitori in perioada urmatoare. Astept sa avem momente extraordinare in colaborarea noastra economica.”

ambasador Kazastan

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava: „Cred ca o dezvoltare de afaceri nu inseamna ceva existent , ci ceva nou. Oportunitatile de azi trebuie exploatate. Sa incercam sa venim cu afaceri noi. Va rog sa nu va ganditi strict la afacerile dvs., la partea de lemn, alimentatie sau turism.

Pentru noi , Universitatea e un punct central pentru dezvoltarea judetului. Am fost acolo cu ambasadorii. Vom face si un tur al localitatilor din judet.”

nechifor si ambsador qatar


Intră acum și în grupul de