500 de locuinte fara curent si doua drumuri inchise din cauza viscolului


Intră acum și în grupul de

Două drumuri judeţene din judeţul Suceava au fost închise circulaţiei vineri seara, pe trei drumuri naţionale se circulă cu restricţii de tonaj, iar câteva sute de locuinţe nu sunt alimentate cu energie electrică din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada.

Potrivit Prefecturii Suceava, din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada, vineri seara au fost închise două sectoare de drum judeţean, DJ 291 A Siret – Frătăuţii Noi în porţiunea Climăuţi – Frătăuţii Noi şi DJ 209 K – pe raza comunei Burla.

Totodată, se circulă cu restricţie de 7,5 tone pe drumurile naţionale DN 2 Siret – Grăniceşti, DN 2 Suceava – Fălticeni şi DN 17 A Rădăuţi – Ratoş.

viscol

Tot din cauza vântului puternic, în alimentarea cu energie electrică, se înregistrează 23 deranjamente colective pe linii de joasă tensiune, fiind afectaţi 500 de consumatori.

„Se intervine cu utilaje şi material antiderapant pe sectoarele de drumuri cu probleme, iar echipele E.On sunt în teren pentru a remedia deficienţele. Echipajele de poliţie sunt de asemenea prezente pentru a monitoriza circulaţia pe drumurile unde se înregistrează dificultăţi în trafic ”, a declarat prefectul de Suceava, Florin Sinescu.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru judeţul Suceava o atenţionare cod galben de vânt până la ora 23.00.

UPDATE:  La ora 19.45 a fost ridicata restrictia de tonaj pe
DN 2 – Siret – Grăniceşti
DN 2 – Suceava – Fălticeni


Intră acum și în grupul de