Tanara data disparuta, cautata de politisti


Intră acum și în grupul de

VORNICU ALEXANDRA-IULIANA 07-07-1995Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorei VORNICU ALEXANDRA IULIANA, de 17 ani, cu domiciliul în oraşul Gura Humorului, jud. Suceava, care în data de  2 aprilie a.c., în jurul orei 16:00 a plecat din cadrul Şcolii Speciale Profesionale Câmpulung Moldovenesc şi nu a mai revenit până în prezent.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în momentul plecării, tânăra purta adidaşi de culoare albă şi era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, o bluză albastră lungă, o vestă de culoare roz şi o geacă neagră scurtă pe deasupra. Ca semnalmente, minora are o înălţime de 1,55-1,60 m,  constituţie atletică, păr tuns scurt, vopsit negru, ochi albaştri, nas drept-lung.

„Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestei tinere.  În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi”, este apelul lansat de poliţişti.


Intră acum și în grupul de