Zeci de elevi suceveni au sarbatorit “Ziua Europei” in Parcul Drapelului din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

 

Zeci de elevi suceveni însoțiți de profesori și părinți s-au aflat joi, 9 mai 2013, în Piața Drapelului din Suceava, acolo unde au sărbătorit “Ziua Europei”.

Evenimentul, organizat de Centrul de Informare EUROPE DIRECT – “Bucovina” Suceava, având ca structură – gazdă Asociaţia GEC Bucovina Suceava, a fost primit cu entuziasm de elevii suceveni, care au plecat acasă cu pliante de promovare a Zilei de 9 mai și cu stegulețe simbolizând drapelul României și al Uniunii Europene.

“Ziua Europei la Suceava este o mare sărbătoare pentru noi, Centrul de Informare EUROPE DIRECT << Bucovina >> Suceava, care a fost înființat la începutul lunii ianuarie la nivelul municipiului reședință de județ. Sărbătorim însemnătatea zilei de azi printr-un lanț al cetățenilor europeni, pe care îl realizăm în jurul statuii din Parcul Drapelului și al Palatului Administrativ”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Angela Ioanovici, coordonator CIED – Bucovina Suceava.

Manifestarea a continuat în incinta Complexului Gloria, acolo unde participanții la acțiune au avut posibilitatea să asiste la un seminar de dezbatere privind importanța zilei de 9 mai, urmat de concursul de cunoștințe “Să cunoaștem Europa”. În urma particpării la concurs, concurenții au fost răsplătiți cu diplome și materiale promoționale.


Intră acum și în grupul de