Lucrari de reabilitare de 3,2 milioane de lei la centrele pentru persoane cu dizabilitati din Costana si Zvoristea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava a semnat cu Ministerul Muncii contracte de finanţare de 3,2 milioane de lei pentru lucrări de reabilitare a două centre de recuperare şi reabilitare neuropshici din Costâna şi Zvorişte, dar şi două contracte pentru reabilitarea a două centre de plasament.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că cele patru contracte semnate cu Ministerul Muncii, în valoare totală de 3,8 milioane de lei sunt cofinanţate, cu zece la sută din sumă, de autorităţile judeţene.

El a arătat că pentru lucrarea de reabilitare a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihici din Costâna s-a alocat suma de 2,1 milioane de lei, în timp ce pentru centrul similar din Zvoriştea, costurile se ridică la 1,1 milioane de lei.

Totodată, vor fi reabilitate două centre de plasament din Rădăuţi şi Siret cu o sumă totală de aproximativ 550.000 de lei.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că proiectele sunt foarte utile şi a subliniat că includ şi investiţii pentru îmbunătăţirea confortului termic.


Intră acum și în grupul de