Presedintele CJ Suceava a anuntat ca doua sensuri giratorii de pe DN 17 vor fi iluminate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Zone cu risc de accidente. Astfel a catalogat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, două sensuri giratorii de pe DN 17, respectiv cel de pe DN 17 la intersecţia cu DN 2E în localitatea Păltinoasa şi cel de pe DN 17, din localitatea Şcheia, la intersecţia cu şoseaua de centură a municipiului Suceava.

Şeful administraţiei judeţene a arătat, vineri, într-o conferinţă de presă, că dacă la primul dintre sensurile giratorii accidentele au fost doar cu pagube materiale, la cel de-al doilea au fost victime omeneşti, din cauză că sensul giratoriu este greu de văzut pe timp de noapte şi în condiţii de ceaţă.

În aceste condiţii, Nechifor a explicat că va discuta împreună cu prefectul de Suceava, Florin Sinescu, cu reprezentanţii regionalei CNADNR Iaşi pentru soluţia tehnică şi finanţarea necesară iluminării acestor sensuri giratorii. El a adăugat că iluminatul se va face folosind panouri fotovoltaice.

Sensul giratoriu din Păltinoasa a fost construit în 2009, odată cu modernizarea DN 17, iar cel din localitatea Şcheia, anul trecut, odată cu realizarea unei legături cu şoseaua de centură a municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de