Prefectul Sucevei, Florin Sinescu, sustine o conferinta de presa


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Florin Sinescu, prefectul judetului Suceava:

„Azi a avut loc o sedinta a Colegiului prefectural pentru a putea gestiona corespunzator perioada care urmeaza. Pana pe 6 ianuarie 2014, vor fi 37 de actiuni. Vorbim de sarbatori de iarna organizate in mai multe localitati. Politia si Jandarmeria vor fi prezente la fata locului. Va fi o perioada cu aflux de turisti si vom monitoriza drumurile din judet si vom avea prezenta in trafic de 24 din 24 a Politiei.

Am pus accent deosebit pe comercializarea corecta a produselor specifice de sarbatorile de iarna. Au fost retrase si produse de la vanzare. Medicii veterinari vor fi prezenti in targuri si oboare si am cerut ca toti medicii zonali sa fie prezenti. Vrem condirii cat se poate de bune de comert. Punem accent pe comercializarea produselor pirotehnice in conditii de legalitate.

Cred ca toate institutiile ce sunt implicate in gestionarea perioadei urmatoare isi vor face treaba, iar cei care vor vizita judetul se vor putea bucura.

Avem asigurate stocurile de medicamente pentru spitalele din judet. avem asigurata resursa financiara la fiecare spital. La Radauti, la Maternitate, au fost dispuse masuri suplimentare de igienizare specifice. Maternitatea e inchisa. Am suplimentat ambulantele pe zona pentru a putea prelua persoanele cu nevoi. Dupa ce vor fi preluate probe noi, vom decide sau nu redeschiderea Maternitatii din Radauti.”


Intră acum și în grupul de