Trei …Doamne! Și doar trei?


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean Suceava – una dintre cele mai menționate și mai sprijinite, financiar, instituții ale acestui județ s-a dovedit a fi, până una alta ”prințesa” în această campanie electorală. Peste tot unde te învârți, Spitalul Județean e cap de afiș. Și PNL și PSD au investit în spitalul județean și se laudă cu asta. Marea lor problemă, a politicienilor suceveni, este să spună care a dat mai mult.

rimbu, mirza, nechifor, flutur

Cetatea de Scaun a Sucevei – o altă ”divă electorală”. Nu mai știi cine e autorul modernizării ei și cine merită cu adevărat să fie trecut acolo, pe ziduri ca și ctitor. O fi PSD? O fi PNL? Ambele partide își asumă paternitatea realizării. Iar singura dilemă e cine a muncit mai mult.

 

Aeroportul Suceava – este iarăși ceva cu care și PNL si PSD se vor lăuda și critica în același timp. Ba că e făcut prea târziu, ba că ideea nu e decât a unuia, ba că terminalul 2 nu e bine să fie în fostul CEBS, ba că ar fi mai frumos dacă facem alt terminal. Și tot așa!

 

În campania aceasta, cât a mai rămas din ea,  partidele se dovedesc a avea o abordare ”uni-personală”. Unii zic că CIOLOȘ bun, alții zic că CIOLOȘ rău, dar rău de tot. Interesant e că nici PSD și nici PNL nu au aruncat în luptă un nume care să provină din partidele lor.

Ce îmi este mie foarte clar, că pe Cioloș nu îl vor cu adevărat liberalii și nici pentru PSD nu e o soluție. Așa că mai bine o dăm cu Spitalul, Cetatea și Aeroportul. (….și cu Bucovina, acolo unde ține).

MIHAI  CHIRA

PS: dl Flutur ne-a răspuns la editorialul precedent explicând în fața a peste 1.000 de oameni la Casa Culturii din Suceava că  ÎNAINTE (sloganul PNL în această campanie) înseamnă de fapt DEZVOLTARE!


Intră acum și în grupul de