Domnule profesor, dragi jucători … vă mulţumim !!!


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava a produs cea mai mare şi mai frumoasă bucurie de la înfiinţarea echipei. A reuşit să se califice în finala Challenge Cup. Pentru toţi cei care au crezut în echipa profesorului Petru Ghervan am un singur lucru de spus: FELICITĂRI !!! În schimb, pentru toţi cei care au tot băgat beţe în roate şi s-au grăbit să pună cenuşă pe iniţiativa lui Ghervan, nu am de spus decât atât: VAI DE VOI !!!

Se ştiu ei prea bine cine sunt şi nu are rost să pângărim un rezultat atât de frumos cu critici la adresa unor „gunoaie” care îşi iau lunar simbrie de profesori şi care se cred şi manageri de proiect. Suceava s-a ridicat deasupra tuturor. Şi de aici înainte se va vorbi de prima reuşită de acest gen în domeniu şi Bibirig & Co. vor fi un reper ce cu siguranţă va fi greu, foarte greu de depăşit. Ceea ce au reuşit sportivii suceveni este unicat în istoria suceveană şi merită de apreciat şi de pus pe raftul de sus alături de celelalte mari reuşite ale sportului de club.

Victoria sucevenilor este în bună parte şi victoria intelectului asupra orgoliilor. Am fost alături de echipa lui Petru Ghervan încă din momentul în care juca în Liga a II-a pentru a intra în prima Ligă valorică. Au existat atunci momente pe care cei ce nu au fost în mijlocul lucrurilor nu au cum să le creadă. Au fost momente când ne chinuiam să „facem rost” de motorină şi de autocar pentru deplasările în cadrul etapelor de campionat. Au fost momente când nu aveam cheie la sală ca să deschidem să intre arbitrii şi au fost momente când personal am şters cu mopul podeaua la meciuri pentru simplul fapt că nu era cine să facă asta. Mă mândresc pentru tot ce am făcut. Pentru că a meritat.

Ar mai fi de spus că un rol aparte îl are în toată ecuaţia – galeria. Aceşti băieţi au fost alături de echipă şi de jucători cam tot timpul. Orice relaţie cu o galerie nu e simplă, dar vreau să spun cu toată sinceritatea că cei care susţin CS Universitatea Suceava sunt oameni aparte. Şi pentru asta, toate felicitările mele.

Şi mai vreau să felicit şi familiile celor care au fost alături de jucători şi au strâns din dinţi de fiecare dată când din tribunele de la sala LPS se auzea câte un glas care înjura lipsa de inspiraţie din unele momente ale jucătorilor. Aceşti oameni ar trebui să uite adresa sălii.

Una peste alta, suntem în elita handbalului european şi comentariile sunt de prisos! Acum stau şi mă gândesc câtă dreptate să aibă primarul Ion Lungu când zicea că nu e exclus să jucăm finala şi să câştigăm Cupa. Doamne Ajută!

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de