Cine a băut adălmaşul în afacerea Plus-Spitalul Judeţean Suceava?


Intră acum și în grupul de

În campania electorală din vara anului trecut, PD-L şi PSD se spurcau ca la uşa cortului pe un subiect care a apărut ca din senin: era vorba despre construirea în curtea Spitalului Judeţean Suceava a unui supermarket PLUS. Firma cu pricina chiar a şi înaintat o ofertă de preţ celor de la CJ care sunt proprietarii spaţiului vizat pentru a începe treaba, cu amenajările de rigoare şi tot ce presupune un proiect de acest fel.

Atunci, şi cei din PSD şi cei din PD-L se jurau, care mai de care că nu au nici un fel de legătură cu intenţia celor de la PLUS şi că nu ar exista nici un fel de afacere care să miroasă a altceva. După ce apele s-au mai calmat, iar Gheorghe Flutur a devenit preşedinte al CJ, la un an distanţă, problema cu spaţiul din curtea Spitalului loveşte iarăşi administraţia judeţeană.

De data asta, se încerca să se construiască aici un bloc de locuinţe pentru medici. Cu intenţia firească, ca la parter, probabil, să fie spaţii comerciale, eventual un supermarket, ceva acolo, ca să nu alerge medicii până la piaţă după … „ale gurii”. PSD şi PD-L au ţipat ca din gură de şarpe de proiectul acesta, ca şi cum ar fi fost cea mai urâtă afacere din Suceava cu terenuri şi cu spaţii.

Politicienii de top a celor două partide se leapădă acum de acest proiect, ca şi cum ideea a picat abia acum, iar Spitalul este un fel de obiect sacru. Eu sunt curios însă cine a băut „adălmaşul” în afacerea cu terenul din curtea Spitalului şi, mai ales, când va fi repusă pe tapet, cu un alt ambalaj, povestea aceasta.

Dacă anul acesta nu, că e campanie electorală şi s-ar putea să nu dea prea bine, vă asigur că nu ne prinde primăvara lui 2010 cu o nouă poveste despre curtea Spitalului Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de