Doar un pas a mai rămas – Gheorghe Flutur prim-ministru


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur mai are un singur hop până să ajungă acolo unde a visat întotdeauna că va ajunge şi unde de altfel, spun apropiaţii preşedintelui Traian Băsescu, i s-ar fi promis atunci când a făcut împreună cu acesta un drum în Asia. Scenariul în care Gheorghe Flutur devine premier are un singură necunoscută – scorul pe care echipa actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava îl va obţine în Moldova.

Dacă Flutur şi cu Simirad, vor trage tare şi vor convinge electoratul, de oriunde s-ar afla el, pe sau sub…pământ (cod numeric personal să aibă-n.n.) că Traian Băsescu e părintele pe care neamul românesc îl aşteaptă de atâta vreme atunci mai mult ca sigur că va fi bine. Şi acest BINE se traduce, conform ultimelor zvonuri şi scenarii venite de la Bucureşti, în plecarea lui Emil Boc, un premier mult prea slab pentru o ţară atât de mare şi preluarea frâielor de către singurul om care poate vorbi aceeaşi limbă cu parlamentarii şi conducerea PNL.

Pentru că mai mult ca sigur dacă iese Traian Băsescu din nou preşedinte nu veţi mai auzi de PSD ca partid de guvernare pentru următorii 5 ani. Flutur îi ştie pe liberalii din PNL, poate mai bine ca actualul lor preşedinte Crin Antonescu şi va putea, fără prea mari probleme să negocieze aşa încât, cu el la timona Guvernului ca şi garanţie a celor ce au fost promise la negocieri, scenariul să capete putere.

În condiţiile în care PSD Suceava aude şi el de aşa ceva s-ar putea să asistăm în judeţ la o ciudată campanie. Închipuiţi-vă cam cât de veseli ar vota social-democraţii cu Traian Băsescu numai să îl vadă pe Flutur premier şi în acelaşi timp plecat de la conducerea CJ. Că atunci ar fi din nou alegeri „la judeţ” şi poate, cine ştie ce se poate întâmpla?


Intră acum și în grupul de