1. Inchin pubela si va spun / Honorius este cel mai bun !! 2. Primiti cu osanalele?


Intră acum și în grupul de

1. Organizaţia PDL de la Sectorul 1, Bucureşti a hotărât ca la alegerile de la anul pentru locul liber de deputat al ţării să candideze un nene. S-a votat, s-a bătut în cuie. Numai că sufleţelul lui Silviu Prigoană, cunoscut şi sub denumirea de „regele gunoaielor” a dorit ca ficiorul său, ăla mai mare şi mai bun dintre cei pe care-i are, Honorius, să fie deputat. Uite aşea…de-a dreacu!! Şi pentru că nu se putea cadou mai bun de sărbători, şi asta pentru că până la 24 de ani Honorius a cam bătut oceanele lumii şi conduce o maşină de câteva sute de mii de euro, s-a gândit tata să-l ducă pe el în legislativul României.

Zis şi făcut. S-a dat un telefon, s-a spus dorinţa, a venit cineva de la centru din PDL şi le-a transmis celor din PDL Sector 1 cine este candidatul lor: Honorius Prigoană.
Gaaaatttttaaaa !! Are cineva ceva de comentat? Poftim? ….Mda, mă gândeam eu!
Tipic pentru PDL. Adică vreau să spun că prin prisma unei dorinţe reale de reformare a clasei politice, din dorinţa implicării tineretului în trebile României şi a unei neostoite şi aprige lupte pentru democraţie şi transparenţă în luarea deciziilor, PDL a decis.

Şi chiar mă bucur că s-a întâmplat astfel. Căci după episodul EBA, adică Elena Băsescu, care a sfidat tot ce se poate sfida în materie de bun simţ şi democraţie şi a umilit întreaga generaţie de tineri politicieni punând un partid, tot PDL, să-i facă treaba şi să o scoată europarlamentar, cireaşa de pe tort se cheamă tot o progenitură a unui şmecher de PDL, de data asta fiind vorba de cel pe televiziunile căruia Traian Băsescu s-a „destrăbălat verbal” cu ocazia campaniei electorale din noiembrie.

Dacă mai era nevoie de vreo confirmare că în PDL nu poate fi vorba de democraţie, de expertiză în vreun domeniu, ca să fii avansat sau propus pentru vreo funcţie sau demnitate, acum nu mai este cazul. Dacă eşti baiatul sau fata cui trebuie, e totul rezolvat. La fel de bine poţi fi şi amanta, sluga, şoferul, prietenul sau soţul, căci e valabil. Şi sunt convins că toate astea fac parte din marea reformă a clasei politice marca PDL.

Exact ce făcea PSD pe vremea când era la guvernare cu mult mai multă stăruinţă, duc la desăvârşire cei din PDL.

Dacă însă aveţi o urmă de îndoială despre ce bună alegere este Honorius Prigoană pentru PDL vă rog să daţi o căutare pe „Gagăl” şi o să vă covingeţi singuri.
În afara penibilului situaţiei şi a ridicolului ridicat la rang de virtute este şi o parte frumoasă în toată numirea asta. Cum e să te cheme Radu Stroe, să ai zeci de ani în politică şi un CV impresionant şi să concurezi pentru un post de deputat cu Honorius Prigoană.

Şi culmea ştiţi care e? Că la cât de altoiţi cu prostie, frustrare şi fiţe sunt cei din Sectorul 1, nu e mare lucru să iasă Prigoană Jr. deputat. Serios vorbesc !!

2. Gospodarii din comuna suceveană Şcheia s-au gândit ei ce s-au gândit, însă mai mult cred că au fost obligaţi să o facă, şi au plecat cu uratul pe la Palatul Administrativ al judeţului. Să-l ure pe întâiul stătător al judeţului, Gheorghe Flutur.

Cum primar la Şcheia este un fost colonel, actualmente membru PDL şi cum acesta ştie foarte bine că funcţia doboară gradul, şi-a luat inima în dinţi şi limba în buzunar şi a plecat să-l încânte şi să-l perie pe şeful său. Şi iată ce au putut scoate reprezentanţii şcheienilor pe gură pentru Gheorghe Flutur sub formă de urătură cică:
„ … Când a luat judeţeana / I-a mers vestea în toată ţara. Aşa preşedinte găseşti mai rar / Om frumos şi gospodar. Pe unde viaţa l-a purtat / loc de bună ziua şi-a lăsat. O purtat în suflet vorbă aleasă / Şi povaţă sfântă părintească. …”.

Pentru mine e clar că Revoluţia din 1989 nu a însemnat nimic pentru aceşti urători. Noroc că Gheorghe Flutur a avut decenţa şi a părăsit zona unde se spuneau aceste lucruri minunate despre persoana sa, semn că totuşi omul nu e pierdut pe panta preţuirii proprii. Vorba aia, semne bune Anul are… !

Hăăăăăăi, Hăi!

Mihai Chira


Intră acum și în grupul de