Gala „ZECE pentru ROMANIA”, premiul Elena Udrea ajunge la Gheorghe FLUTUR. Felicitări, Pustiule !!!


Intră acum și în grupul de

Trebuie să recunosc că nu mă asteptam să mă distrez atât de bine la Gala “Zece pentru România”, varianta redusă la regiunea Moldova, care a fost organizată de Realitatea TV, la Iaşi. În capitala Moldovei. Aia care contează, până una-alta.

Un prea frumos spectacol ca cele organizate fără cusur de UTC in Teatrul Luceafărul din Iaşi.

Fiecare dintre cei care urmau sa primească cate un premiu a venit cu aplaudacii lui ca să umple sala şi să fie sigur de susţinere.

Totul coordonat de suceveanul Mihai Tatulici, din Frătăuţii Vechi care nu putea să nu acorde cel mai râvnit premiu, cel pentru dezvoltare si turism, căruia eu i-am spus premiul Elena Udrea că ea se ocupă în România de turism si de dezvoltare, unui alt sucevean – Gheorghe Flutur.

Aici lucrurile au legătură pentru că şi mama Elenei Udrea tot din judetul Suceava e, din Mălini.

Iar ca tortul să aibă şi cireaşă, marele Florin Piersic l-a felicitat la final pe Gheorghe Flutur cu frumoasa formulă…“te felicit, PUSTIULE !!!”.

Şi e de felicitat “PUSTIUL”, pentru că nu e simplu să reuşeşti să inaugurezi toate proiectele începute de Gavril Mîrza. Mai puţin „Utilităţi si mediu la standarde europene”, dar cu putin efort sunt convins că va răzbate, că până acum ce s-a putut inaugura pe sectoare din Utilităţi a cam inagurat, deci semne bune sunt.

“Pustiul” Gheorghe Flutur mai are de demonstrat însă că mult clamatul şi mediatizatul program PNDI este funcţional, în condiţiile în care un gram de praf nu s-a ridicat de la sol pe vreun drum din cele care trebuiau făcute.

Ar mai fi de spălat cumva ruşinea soselei de centură a Sucevei care trebuia inaugurata în toamna care tocmai a trecut.

Şi dacă mai iau in discuţie şi groapa de gunoi a Sucevei, lucrurile devin triste. Nu mai este loc de nici un premiu pentru PUSTIULICA. Ba cred ca trebuie pus pe coji de nucă, cu faţa la camerele de luat vederi şi obligat să işi ceară scuze de la oameni că a promis şi nu a făcut nimic.

Dar, ar mai fi o solutie. Amanarea alegerilor până in iarna anului 2014, că până atunci sunt covins că PUSTIUL Gheorghe Flutur va răzbi şi cu organizarea licitaţiilor şi cu contestaţiile şi va putea arăta şi pe unde trec drumurile pentru care a luat premiu in 2011 şi pe unde se poate arunca gunoiul la Suceava.

Şi nu e rea ideea. La cum intră milionul de euro pe zi în judeţul Suceava de cand e PUSTIULICA presedinte de Consiliu Judetean, ma gândesc că ne puteam permite orice. Chiar şi pe el preşedinte.

Un singur lucru parcă nu prea merge. CJ Suceava a câştigat premiul Elena Udrea, concurand cu primariile din Piatra Neamt şi comunele Sucevita şi Vama. Câteodată, parcă face mult şi cu cine te baţi, nu doar ca ai câştigat.

Dacă PUSTIULICA a fost in stare sa bată ditamai comunele, vă daţi seama ce ar fi fost dacă il slobozeam la nivel naţional?

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de