Ce ii e mai drag primarului: Palatul Administrativ sau Palatul Victoria ?


Intră acum și în grupul de

Scoateţi repede câte o foaie de hârtie că avem lucrare de control !!!

Dirigintele clasei CJ Suceava, dl Gheorghe Flutur, şi-a convocat primarii într-o şedinţă fulger, la Palatul Administrativ al judetului Suceava, unde le-a explicat frumos, dar se pare că nu prea pe înţelesul tuturor, că 2012 e un an mai rău ca asta care se încheie.

Flutur le-a spus primarilor să aibă mare grijă că nu e de şagă cu bugetul pe anul viitor. Şi tot Flutur le-a amintit primarilor care sunt parte din proiectul “Utilităţi şi mediu la standarde europene” că au obligaţia să îşi plătească contribuţia anuală.

Ceea ce pentru multe primării poate însemna intrarea într-o zonă neagră a cheltuielilor. Sunt însă convins că decât drumuri şi explicaţii pe la DNA Suceava, primarii vor vrea să prindă în bugetul pe 2012 şi povestea aceasta.

Şi tot domnul Diriginte le-a mai transmis ceva elevilor săi. Că e bine să fie atenţi cum îşi fac treaba, nu de alta, dar în noiembrie, începe bătălia pentru următorii patru ani şi pentru mulţi va fi o luptă pentru supravieţuire.

Sau vor da lovitura.

Pentru că în caz de comasare a alegerilor, poti foarte bine să pierzi tot sau să tragi lozul cel mare. Ce ar însemna să ai funcţia de primar, preşedintele CJ să fie de la tine din partid, iar la guvernare tot ai tăi. Nimic mai frumos.

Cum la fel de bine s-ar putea ca unii sa rămână primari, să nu aibă preşedinte de CJ şi nici guvernanţii lor. Sau să nu aibă preşedintele în aceeaşi barcă politică, dar să fie ai lor la Palatul Victoria. Varianta asta e de-a dreptul distractivă şi mi-l aminteşte pe Gavril Mîrza în ultimul său mandat.

Şi a mai spus ceva Dirigintele, dar aşa printre rânduri: dragi copii, staţi liniştiţi că banii vor veni. Dar întâi să vedem sondajele de opinie. Craciun Fericit şi să aveţi grijă cu bugetul că s-ar putea să fie ultimul !!!

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de