La Multi Ani pentru Noul An !!


Intră acum și în grupul de

„Nu pot vedea decât o singură opţiune, să încerc să opresc un rău despre care ştiu în speranţa unui bine care poate să vină”, spune dl Bogdan Teodorescu, sociolog si analist politic.

Astea sunt cuvintele la care în 2012 vom fi nevoiţi să reflectăm pentru că va fi un an în care ipocrizia, făloşenia, sarcasmul, hoţia la vedere, mila vor fi principalele ingrediente ale unei lupte ce se va da intre politicieni pentru a fi din nou la butoanele guvernării. Pentru că până acum toţi cei care acum sunt in opoziţie sau la putere au fost la butoane şi le-a plăcut. Şi ar mai vrea.

Ce vrea populatia nu mai conteaza deloc pentru că aşa ne-am învăţat, să culegem ce au semănat alţii şi să mâncăm din mâncarea pe care ne-o prepară ei făra să ne întrebe dacă ne-a plăcut sau mai vrem odată.

Temele de campanie ale politicienilor sunt atât de frumoase încât după ce se termină campania uită să se mai apuce de ele, proabil ca să nu le strice.

2012 va fi un an in care manipularea va fi la ordinea zilei iar adevărul va fi atât de bine ascuns şi coafat de specialişti in ale politicii şi marketingului încât o să vi se pară că nu există. Şi ca atare nu va conta.

Va conta cine ţipă mai des şi mai tare. Şi cine dă bine cu sacoşa la electorat. Restul va fi ca la Paris, când se vota la ultimele alegeri prezidentiale, o data la 10 secunde.

Eu vă urez să aveţi parte in 2012 de mult discernământ şi de satisfacţii.
La Mulţi Ani !!

MIHAI CHIRA

PS: melodia mi s-a părut foarte potrivită pentru vremurile ce vor veni…


Intră acum și în grupul de