Expoziție de mașini retro românești, târg handmade și premii estivale, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zilele de weekend sunt îmbogățite cu evenimente felurite la Iulius Mall Suceava. Expoziție de „bijuterii” clasice românești pe patru roți, târg de obiecte lucrate manual, eveniment Disney dedicat copiilor, reduceri de până la 70% și premii în ton cu planurile de vacanță sunt propunerile Iulius Mall Suceava pentru următoarele zile, anunță reprezentanții complexului comercial într-un comunicat de presă.

Iulius Mall Suceava

”De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 iulie 2016, parterul Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al pasionaților de bijuterii și articole realizate manual. Această ediție a Târgului Handmade le oferă clienților Iulius Mall Suceava posibilitatea de a-și accesoriza garderoba cu podoabe în culorile verii. Realizate prin tehnici aparte, din materiale neconvenționale sau pietre prețioase și semiprețioase, bijuteriile lucrate manual adaugă un plus de personalitate oricărei ținute. În plus, în oferta expozanților se regăsesc piese vestimentare, decorațiuni, accesorii, produse cosmetice naturale și multe alte obiecte unicat, toate realizate cu măiestrie de cei mai iscusiți artizani.

Sâmbătă, de la ora 10.00, iubitorii de mașini vor putea admira exponate românești care au făcut istorie pe străzile autohtone și chiar peste hotare. Evenimentul „Fabricat în România” este organizat de Retromobil Club România și le oferă nostalgicilor prilejul de a admira autoturisme impresionante prin vechimea și frumusețea lor. Printre „bijuteriile” expuse în parcarea Iulius Mall Suceava se numără și o mașină Dacia 1300 din anul 1969, primul an de fabricaţie al acestui model. Autoturismul aparține lui Dănuţ Crainiciuc, colecționarul care a câștigat recent cu această mașină locul I la Concursul de Eleganţă Sinaia 2016, organizat de Federaţia Internaţională de Vehicule Istorice, sub patronajul Casei Regale a României.

Sâmbătă și duminică, de la ora 14.00, cei mici sunt invitați la un eveniment Disney despre activitățile preferate ale Doctoriței Plușica. La parterul Iulius Mall Suceava, micuții vor putea participa la numeroase acțiuni inspirate de personajul îndrăgit de ei: vor putea colora, vor învăța să mânuiască stetoscopul, să consulte jucăriile de pluș din serial și vor putea câștiga premii Disney Junior.

În această perioadă, cei care vor să își pregătească bagajul de vacanță cu articole în tendințe sunt răsfățați de magazinele din Iulius Mall Suceava cu promoții de până la 70%. Piese vestimentare, încălțăminte, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice, decorațiuni și multe altele sunt acum la oferte estivale. Până pe 10 iulie, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava pot participa la campania „Shop&Travel” și vor fi răsplătiți cu mii de  premii estivale. În plus, marele câștigător va fi premiat cu un sejur în valoare de 1.500 de euro, într-o destinație la alegere, iar alți 15 participanți vor câștiga invitații pentru două persoane la Untold, cel mai așteptat festival al verii”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (I.L.)


Intră acum și în grupul de