Complexul Nada Florilor din Fălticeni, noua atracție a verii, în special pentru suceveni. Primarul Cătălin Coman vrea să mărească spațiul oferit și numărul de șezlonguri


Intră acum și în grupul de

Complexul Nada Florilor din municipiul Fălticeni a devenit noua atracție turistică estivală a județului, cel mai mult fiind agreată de locuitorii municipiului Suceava.

Nada Florilor piscina bazin (14)

Potrivit ultimelor date statistice mai bine de 70 % dintre clienții complexului, pe perioada week-end-urilor sunt din Suceava.

În momentul de față autoritățile caută soluții pentru mărirea spațiului oferit pentru cei care vin să se recreeze în acest complex, dar au în vedere și creșterea numărului de șezlonguri.

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat pentru News Bucovina că se încearcă diversificarea plajei de acțiuni care se pot realiza în complex.

„Încercăm să venim în întâmpinarea clienților și să mai diversificăm plaja de acțiuni care se pot realiza în cadrul complexului. Dorim să lărgim, în perioada următoare, zona de plajă pentru cei care vin aici și să organizăm într-o oarecare măsură și păduricea din incinta complexului”, a spus Cătălin Coman.

Potrivit acestuia, se intenționează achiziționarea a încă o sută de șezlonguri și de umbrele de soare.

El a menționat că, în week-end, în complex vin circa 800 de persoane pe zi în condițiile în care prețul unui bilet este de 12 lei.

„Sucevenii care au venit aici la Fălticeni ne-au felicitat pentru tot ce am realizat și le mulțumim pentru încrederea pe care ne-o arată”, a conchis Cătălin Coman.

Baza de agrement Nada Florilor din Fălticeni a fost inaugurată, în 29 mai, fiind cel mai nou centru de agrement din județ.Nada Florilor piscina bazin (22)

Contractul pentru realizarea acestui proiect a fost semnat în februarie 2015, iar execuţia a costat 13,5 milioane de lei din care 5,73 de milioane de lei este contribuţia Uniunii Europene, 0,48 de milioane de lei fiind asigurate de Guvern, iar restul de la bugetul local.

Baza de agrement Nada Florilor include o piscină acoperită şi trei bazine de înot, cu trambulină şi tobogane, un teren de sport pe o suprafaţă de 700 de mp şi o pistă de ciclism.

Proiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor” a fost implementat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Domeniul de intervenţie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de